La Dame Blanche
Haluan kiivetä Alppien korkeimman vuoren huipulle, Mont Blancin huipulle. Mont Blanc (ital. Monte Bianco), joka tunnetaan myös nimellä ”La Dame Blanche”, on Alppien korkein huippu (4 810,90 m). Se sijaitsee Italian ja Ranskan rajalla. Huippu on osa suurempaa Mont Blancin massiivia, joka käsittää useita 4 000 metrin korkeuden ylittäviä huippuja (wikipedia).
FullSizeRender-4
TAVOITE
Olen viimeiset kolmevuotta vaeltanut Mont Blanc massiivin alueella vuosittain. Alpit ovat valloittaneet minut. Nyt minun on aika valloittaa Alpit.
Tämä projekti on lopputulema tavoitteesta olla kilpaurheilu-urani jälkeisen ajan parhaimmassa kunnossa, kun 1,5 vuoden päästä täytän 40 vuotta. Minä kun en pysty nousemaan yhtään rappua tai mäkeä ilman tavoitetta. Vuoret ovat jo pitkään viehättäneet minua. Niiden rauhallinen ja voimakas tunnelma, sekä huikeat näkymät antavat minulle valtavasti voimaa. Vuorilla on toki omat vaaransa, mutta omassa toiminnassani haluan minimoida kaikki ennalta-arvattavat riskit ja siksi tulen valmistautumaan tulevaan nousuun parhaalla mahdollisella tavalla.
KÄDESTÄ PITÄEN
Haluan aikaan tuloksia. Itseni suhteen. Haluan olla ensikesänä loistavassa fyysisessä kunnossa kun nousu tapahtuu. Personal Trainer ja mind Coach Nora Vuorio (www.teamnora.fi) auttaa minua siinä tavoitteessa. Nora vastaa treeni- ja ravinto-ohjelmastani. Meillä on edessä vuoden projekti, mikä alkaa 10 viikon intensiivisellä jaksolla jossa ruokavalio on erityisessä tarkkailussa. Ruokailutottumuksissa minulla on isoin opetteleminen. Säännöllisyydessä ja että ylipäätään tulisi syötyä. Treenaamisessa keskitytään erityisesti peruskestävyyden lisäämiseen ja kestovoiman parantamiseen.
KOHTI HUIPPUA – Tulethan mukaan?
Ensimmäinen viikko on lopuillaan. Tunnelma on huikea, vaikka hiukan hakusessa. Minulla on vaikeuksia sopeutua ruokailurytmiin ja pitää kiinni ravinnon laadusta muuttuvissa olosuhteissa. Treenaamisessa ei ole ongelmia, ainakaan vielä.
Haluan jakaa kanssasi tämän nousun kaikki käänteet kaunistelematta tai himmaamatta sen loistoa. Tottakai pääset käsiksi kokemuksen kautta löydettyihin treeni- ja ravintosaloihin. Niitä meillä kaikilla on.
FullSizeRender-5
Levillä 2.9.2016
Mira <3