Yhteistyökumppanit

westerback_logo

Westerback
http://www.westerback.fi
Westerback 1897 kello- ja kultasepänliike on yksi maamme johtavia alansa yrityksiä. Edustamme useita sveitsiläisiä arvokellomerkkejä ja Euroopan johtavien valmistajien upeita jalokivikoruja sekä tyylikästä suomalaista pöytähopeaa. Viimeisimmät upeat lisät sveitsiläisten arvokellojen valikoimaamme ovat Hublot, Tag Heuer ja Zenith.

Edustamme ainoana Suomessa Carl F. Buchereria.

TN_profiilikuva_facebook

Nora Vuorio – Personal Trainer & Mind Coach
http://www.teamnora.fi

Minulla on fitness kilpa-urheilu ja valmennus tausta. Sen ansiosta ymmärrän, että kuka tahansa, voi saavuttaa mitä tahansa. Mitään ei tarjoilla valmiina, mutta sitoutumalla tavoitteeseen 100%:sti, on lopputulos kiitollinen ja matka tavoitteeseen opettavainen, niin henkisesti, kuin fyysisestikkin.

Valmennus arvoni:
1. Balanssi
2. Luotamus
3. Terveys
4. Ilo
5. Periksiantamattomuus

nutriworks-logo

Nutriworks
http://www.nutriworks.fi
http://www.nutrimarket.fi
Nutri Works on uusi, laadukas lisäravinnesarja. Tuotesarja on tarkoitettu kaikenikäisille aktiiviliikkujille ja urheilijoille.

Nutri Works-sarjan takana on vuonna 2009 perustetun yrityksen, Nutrimarket Oy:n omistaja Anton Kiuttu. Kiuttu kertoo, että tuotesarja on syntynyt asiakkaiden toiveiden perusteella. ”Halusimme tuoda markkinoille laadukkaan,         mahdollisimman puhtaan sarjan. Markkinoilla on paljon hyviä tuotteita, mutta laadukkaat tuotteet ovat kalliita. Nutri Works-sarjassa edullinen hinta ja korkea laatu kohtaavat”.

Nimensä mukaisesti Nutri Works-sarjaan kuuluvat ne lisäravinteet, jotka toimivat.

11373887_747194335407426_754789674_a

Foodin
http://www.foodin.fi

Foodin syntyi laatutietoisen kaverin intohimosta hyvinvointiin ja sen jakamiseen. Useiden vuosien etsinnän tuloksena, pystymme nyt hymyssä suin tarjoamaan laajan valikoiman erittäin ravinnerikkaita ja tutkitusti puhtaita ruokia.

Reissut viljelijöidemme luona ovat yrityksemme pohja. Etsimme aktiivisesti ympäri maapalloa koko sydämellään työtä tekeviä viljelijöitä, jotka tuottavat ravinnerikkaimpia ja puhtaimpia ruokia. Haluamme tietää miten syömämme ruoka valmistetaan ja siksi meille on ensiarvoisen tärkeää vierailla säännöllisesti viljelijöidemme luona. Haluamme varmistaa, että tuotteemme ovat ensiluokkaisia ja hyvän maun lisäksi tekevät sinulle, viljelijöillemme ja ympäristöllemme hyvää.

puhdasplus-logo

Puhdas+
http://www.puhdasplus.fi

Tervetuloa puhtaan hyvinvoinnin maailmaan. Puhdas+ on kotimainen terveystuotteiden sarja riisuttuna kaikesta ylimääräisestä. Ei säilöntäaineita. Ei pintakäsittelyaineita. Ei keinotekoisia väriaineita tai makeutusaineita, eikä magnesiumteraattia.

polar-logoPolar
http://www.polar.com
Kehon kuunteleminen on yksi asia, mutta sen ymmärtäminen onkin jo aivan eri juttu. Polar pyrkii opastamaan sinut treenauksen ytimeen. Tämä onnistuu yhdistämällä liikunnan, tekniikan ja fysiologian ammattilaisten osaaminen ja ammattitaito sekä asiakkaiden tarpeet tuotteiksi ja teknologiaksi, joka pystyy kuuntelemaan ja ymmärtämään sinun  kehoasi. Ei siis ole yllätys, että olemme näyttäneet tietä teknologisissa innovaatioissa ja sykkeenmittauksessa aina vuodesta 1977.

Laajaa tuotevalikoimaa ja tuotetukea kehittäessä olemme ottaneet huomioon kaikentasoisten liikkujien tarpeet. Haluamme auttaa ammattiurheilijoita heidän suorituskykynsä parantamisessa. Avustamme myös kuntoliikkujia terveellisemmän elämäntavan omaksumisessa ja siitä nauttimisessa, samoin kuin erilaisissa kuntoutumis- ja painonhallintatavoitteissa.

Meitä vie eteenpäin halumme olla paras siinä mitä teemme sekä kunnianhimoiset ja erittäin lahjakkaat ammattilaiset, jotka uskovat intohimoisesti siihen, mitä teemme tänään, kuten uskoimme jo yli 30 vuotta sitten. Menestyksemme on selkeästi nähtävissä. Tänään Polar valmistaa kaikki tuotteensa täysin omistamissaan tehtaissa. Polarin palveluksessa on 1200 ihmistä maailmanlaajuisesti, 26 tytäryhtiötä ympäri maailman sekä jakeluverkosto, joka kattaa yli 35 000 jälleenmyyjää yli 80 eri maassa. Tämä on voima Polarin menestyksen takana.

 

supernatural-logo

super.natural
http://www.sn-supernatural.com

Super.natural combines the benefits of natural merino wool with the cutting edge technology of engineered fibres to build progressive performance clothing that works without compromise. We are committed that our unique blends of legendary merino and technical fibers deliver the best performance in any environment.